Om Forlaget Forår

Forlaget Forår er et nystartet forlag i Odense. Det har længe været en drøm for os at starte vores eget forlag, hvor vi kunne være med til at præge den danske litteraturscene. Vi vil gerne være et modspil til de store forlag i Danmark, og vi er ikke bange for debutanten eller for den skæve litteratur.

Vores udgivelsesprofil er baseret på værker, der afspejler samfundet. Den litteratur, vi udgiver, skal gerne ville sin samtid et eller andet – om det så er den kontroversielle børnebog med en skarp vinkel eller den smalle digtsamling med lækre ordspil. Genren er ikke den vigtigste for os – det vigtigste er god litteratur! I 2018 har vi planlagt tre udgivelser med hver deres profil og genre. For nogle kan det virke rodet, men for os virker det helt naturligt, at vi spreder os ud og udgiver det, vi mener, er den bedste litteratur.

På redaktionen er vi fast to mand, Mia og Marie. Vi er begge uddannet i sprog og litteratur og har erfaring med forlagsbranchen hver især. Derudover driver vi tekstvirksomheden, Cortekst, ved siden af.
Ditte er medgrundlægger af Forlaget Forår, og hun er stadig tilknyttet som redaktør og oversætter.

Navnet, Forlaget Forår, udspringer af tanken om noget nyt, der spirer. Vores logo er en vintergæk, som netop symboliserer, at foråret og bedre tider er på vej.

Du kan kontakte os på info@forlagetforaar.dk for mere information, og du kan desuden også læse Entrepreneurship Labs’ artiklen om os her.

Du kan også besøge os på Facebook

 

Hvem er vi?

Mia Rasmussen

Mia Rasmussen

Forlægger, redaktør

mr@forlagetforaar.dk
Tlf.: 22 16 38 15

Marie Hvidberg

Marie Hvidberg

Forlægger, redaktør

mh@forlagetforaar.dk
Tlf.: 23 27 11 86

Ditte Taaning

Ditte Taaning

Redaktør og oversætter

dt@forlagetforaar.dk