Om Forlaget Forår

Forlaget Forår er et uafhængigt forlag i Odense. Vi vil gerne være med til at præge den danske litteraturscene og være et modspil til de store forlag i Danmark, og vi er ikke bange for debutanten eller for den skæve litteratur.

Vores udgivelsesprofil er baseret på værker, der afspejler samfundet. Den litteratur, vi udgiver, skal gerne ville sin samtid et eller andet – om det så er den kontroversielle børnebog med en skarp vinkel eller den smalle digtsamling med lækre ordspil. Genren er ikke det vigtigste for os – det vigtigste er god litteratur! I 2018 udgav vi Fortællingen om IbisNovicen og @affektivt. De har hver deres profil og genre, og vi har et par kommende udgivelser på tegnebrættet for 2019, nemlig Hvis dette er en lakridspibe af Mads Damsø, efterfølgeren til Novicen samt moderGALskab af Katrine Quorning. For nogle kan det virke rodet, men for os virker det helt naturligt, at vi spreder os ud og udgiver det, vi mener, er den bedste litteratur.

På redaktionen er vi fast to mand, Mia og Marie. Vi er begge uddannet i sprog og litteratur og har erfaring med forlagsbranchen hver især. Derudover driver vi tekstbureauet, Cortekst, ved siden af.
Ditte er medgrundlægger af Forlaget Forår, og hun er stadig tilknyttet som oversætter.

Navnet, Forlaget Forår, udspringer af tanken om noget nyt, der spirer. Vores logo er en vintergæk, som netop symboliserer, at foråret og bedre tider er på vej.

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@forlagetforaar.dk for mere information.

Du kan også besøge os på Facebook og Instagram

Hvem er vi?

Foto: Christopher Parsholt

Mia Rasmussen

Forlægger, redaktør

mia@forlagetforaar.dk
Tlf.: 22 16 38 15

Foto: Christopher Parsholt

Marie Hvidberg

Forlægger, redaktør

marie@forlagetforaar.dk
Tlf.: 23 27 11 86