FORLAGETS UDGIVELSER

Hvad har en gul undulat, et stykke lilla plastic, et blodigt øje og reklamebud mon tilfælles med katte, der forsvinder?

Slog nysgerrighed kattene ihjel er en børnekrimi om de forsvundne katte i Odense, som Jonva og Sia Louisa Holm forsøger at opklare mysteriet om.

Forfatter og forlag donerer 10 kr. pr. solgte bog til Inges Kattehjem i Odense. 

Anton bekæmper corona er en børnebog, som forhåbentlig kan hjælpe forældre og børn i denne svære tid til lettere at kunne tale sammen om coronapandemien. E-bogen handler om drengen Anton, som har sat sig for at bekæmpe den der corona. Men hvordan er det nu lige, at man kommer den til livs? Det finder Anton ud af og forklarer og deler sine erfaringer.

Fletcher og hans venner kæmper for overlevelse i æteren. Jagtet af dødbringende wyvernridende shamaner og vilde dæmoner, der lever i de fremmede jungler, befinder de sig i et kapløb med tiden på jagt efter en vej tilbage til Hominum, før modgiften til æterens gift udløber. 

Et år er gået, siden Turneringen fandt sted. Fletcher og Ignatius har været spærret inde i Skinderups fangekælder, men nu står de over for en retssag, der ligger i hænderne på Inkvisitonen: En magtfuld institution styret af folk, der ville glæde sig over Fletchers undergang.

Hvis dette er en lakridspibe handler om hovedpersonen, Mads, der indlogeres på Kjelds Klit-Camping i Hvide Sande, hvor han skal skrive en selvbiografi for den døende Kuno. Bogen viser sig imidlertid vanskelig at skrive, fordi Kuno ikke ønsker at deltage i processen.

@affektivt skriver digte om alle de tilstande, man som menneske kan befinde sig i. Men det skal ikke være nogen hemmelighed, at de tit handler om menneskets mørke sider: afmagt, vrede, uforløste følelser, skæve relationer og om det at være affektivt.

Fletcher er bare en forældreløs dreng i lære som smed,
da han opdager, at han besidder den sjældne evne til at påkalde dæmoner fra en anden verden. Da han bliver jaget ud af sin landsby for en forbrydelse, han ikke har begået, må Fletcher sammen med sin dæmon rejse til Vocans Akademi, hvor de duelige lærer kunsten at påkalde.

” Spillet fortsætter, efter Cade Carter og hans venner har overlevet og klaret sig igennem første runde i den mystiske magtherre Abbadons absurde spil. Men hvad byder næste runde på, og hvordan skal de klare sig igennem det farlige spil? 

Da gruppen finder ud af, at deres næste fjende er mere blodtørstig end den første, leder Cade gruppen på en mission længere ind i den mærkelige jungle for at finde hvilken som helst fordel til den næste kamp.

Fortællingen om Ibis handler om fugleungen Ibis, som mister sine forældre i den syriske krig og må flygte til Danmark, hvor han forundres over det anderledes landskab og de sære talemåder og ordsprog.