Anton bekæmper corona

Anton bekæmper corona er en børnebog, som forhåbentlig kan hjælpe forældre og børn i denne svære tid til lettere at kunne tale sammen om coronapandemien. E-bogen handler om drengen Anton, som har sat sig for at bekæmpe den der corona. Men hvordan er det nu lige, at man kommer den til livs? Det finder Anton ud af og forklarer og deler sine erfaringer.

Anton bekæmper corona er illustreret og skrevet af Katrine Quorning, som også har udgivet bogen moderGALskab på Forlaget Forår samt Flaskebarn – Minder fra en rødvinsplettet opvækst på forlaget Muusmann.

Katrine tænkte hurtigt, da pandemien ramte verden, og det er der kommet denne børnebog ud af. Hun er selv mor og ved derfor, at svære emner nogle gange kan være lettere at forklare, hvis man har en god bog med gode illustrationer at støtte sig til.

Bogen er gratis tilgængelig, da det er tænkt som vores bidrag til den svære situation, vi alle står i lige nu.

Du tilføjer bogen til kurven og “køber” den som normalt. Når du har gennemført “købet” og sendt ordren til os, kan du downloade bogen kvit og frit – både i din ordrebekræftelse her på webshoppen eller via ordrebekræftelsen på mail.

Kan du mod forventning ikke åbne e-bogsfilen, kan du downloade PDF-versionen her.