Om Forårsbørn

Forårsbørn er et datterforlag, der er udsprunget af Forlaget Forår, og som har base i Odense. Vi vil gerne bidrage til den danske litteraturscene med børne-, ungdoms- og fantasybøger, der har kvalitet, en god fortælling og “kan mærkes”. 

I vores sortiment kan du allerede finde fantasytrilogien Påkalderen af Taran Matharu, og derudover har vi den første bog i Tarans nye trilogi The Contender, som vores oversætter Ditte er i fuld gang med at oversætte, på tegnebrættet samt andre spændende projekter, vi ikke kan løfte sløret for endnu – men det bliver godt! 

Du er altid velkommen til at kontakte os på info@foraarsboern.dk for mere information.

Du kan også besøge os på Facebook og Instagram

Bag Forårsbørn

På redaktionen er vi fast to mand, Hannah og Laura, som begge bor i Odense. Vi har begge en bachelorgrad i Dansk sprog og litteratur og er begge i gang med en kandidat i Dansk sprog og litteratur på Syddansk Universitet, som vi færdiggør sommer 2021. Det er også gennem vores uddannelser på SDU, at vi har mødt hinanden og privat er gode veninder.

Vi er begge i kraft af vores uddannelser og studiejobs rigtig glade for sprog, kommunikation og litteratur. 
Laura har haft tilvalget Kommunikation, Retorik og Formidling, og hun har også et studiejob ved Anvendt forskning i pædagogik og samfund ved UCL, samt hun har haft et praktikforløb ved Odense Filmfestival i foråret 2019. 
Hannah har haft tilvalget Æstetik og Kulturanalyse, og hun har et studiejob ved tekstbureauet Cortekst og Lunds Garn, samt hun har haft et praktikforløb ved Forlaget Forår i foråret 2019 og har siden da været tilknyttet som frivillig studentermedhjælper. 

Hvem er vi?

Hannah Aalykke

Forlægger, redaktør

hannah@foraarsboern.dk
Tlf.: 60 67 98 09

Laura McLaughlin

Forlægger, redaktør

laura@foraarsboern.dk
Tlf.: 51 55 50 41