Anton er bange for krig (E-bog)

kr.0,00

Beskrivelse

Anton er bange for krig er en børnebog, som forhåbentlig kan hjælpe forældre og børn til lettere at kunne tale sammen om den frygt for krig, som mange børn oplever lige nu i forbindelse med situationen i Ukraine.

I e-bogen følger vi drengen Anton, der har hørt, at der er krig i Ukraine, og han er nu meget bange for, om der også kommer krig i Danmark. Heldigvis kan historielæreren Mads og Antons gode venner berolige og hjælpe ham.

Anton er bange for krig er skrevet til en aldersgruppe på 6-9-årige børn og hjælper dem med at forstå situationen i børnehøjde. Desuden kommer bogen med gode råd til, hvordan voksne bedst taler med mindre børn om krig.

Endnu en gang har forfatter og illustrator Katrine Quorning arbejdet hurtigt, og på samme måde som med Anton bekæmper Corona har hun med denne nye bog i serien om Anton skab en fortælling, som kan danne ramme for en snak med de børn, som er urolige, bekymrede eller nysgerrige på krigen i Ukraine.

Ligesom med første Anton-bog er e-bogen gratis tilgængelig, da vi ønsker at sende Anton afsted til alle dem, der har brug for en god bog med gode illustrationer at støtte sig til.

Du tilføjer bogen til kurven og “køber” den som normalt. Når du har gennemført “købet” og sendt ordren til os, kan du downloade bogen kvit og frit – både i din ordrebekræftelse her på webshoppen eller via ordrebekræftelsen på mail.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Anton er bange for krig (E-bog)”

Du kunne også være interesseret i...