Arena

kr.179,00

Spillet fortsætter, efter Cade Carter og hans venner har overlevet og klaret sig igennem første runde i den mystiske magtherre Abbadons absurde spil. Men hvad byder næste runde på, og hvordan skal de klare sig igennem det farlige spil?

Da gruppen finder ud af, at deres næste fjende er mere blodtørstig end den første, leder Cade gruppen på en mission længere ind i den mærkelige jungle for at finde hvilken som helst fordel til den næste kamp. Junglen er dog endnu farligere end forventet. Denne gang er det ikke de forhistoriske dyr, der udgør truslen, men andre mennesker. Prisen for frihed er større, end Cade kunne have forestillet sig, og nye udfordringer viser sig, før den endelige kamp kan begynde.
Anden bog i Deltagerserien fra bestsellerforfatter Taran Matharu byder på endnu et action-fyldt eventyr med lige så mange spændende historiske mysterier, forhistoriske dyr og levn som Den udvalgte. En ny grusom fjende giver udfordringer, imens desperat forsøger at forberede sig til den næste store kamp.
Kategori:

Beskrivelse

Serie: Deltager
Sprog: dansk
Fantasy, Skønlitteratur for børn og unge, Skønlitteratur for børn og unge: fantasy og magisk realisme
ISBN: 9788793881242

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Arena”