moderGALskab

kr.150,00

ModerGALskab af Katrine Quorning handler om en ung, ambitiøs kvinde i sidst tyverne, der lige er blevet færdiguddannet og samtidig lige er blevet mor for første gang. Hun skal lære at mestre arbejdslivet og moderrollen, selvom dagpengesystemet og kæresten ikke gør livet nemt – det er ikke et kønt syn, om dog ganske underholdende fra sidelinjen.

På en satiriske og ironisk måde sættes udfordringerne i den unge kvindes liv på spidsen, hvor babygylp og jobansøgninger giver et perspektiv på, hvordan det kan være at famle rundt i blinde med sin famøse cand.mag, som egentlig ikke betyder noget i virkeligheden.

Bogen er gennemsyret af et satirisk hverdagssprog, hvor replikkerne bærer handlingen hele vejen gennem bogen, der strækker sig over et år. Med sine illustrationer giver Katrine Quorning bogen et stort løft – disse er nemlig lige så satiriske som teksten og passer utroligt godt til hinanden.

Bogen tematiserer direkte og på bedste vis, hvordan det er at være ung mor og ung kvinde med alle dets dos and don’ts, speltmødre, jobsamtaler, havregrød, vådservietter, og hvem køber ind til aftensmad. Det er hverdagssituationer, som vi alle kender – og så er det sjovt, opløftende og forfærdeligt på samme tid.

Kategori: Tag:

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “moderGALskab”